Hoe word jij straks als ouder?

Ja, natuurlijk heb je al genoeg gehoord over de slapeloze nachten (en dat je er zó veel voor terugkrijgt), maar waar moet je nog meer over nadenken? Hoe verandert je relatie bijvoorbeeld, of je vriendschappen, of je werk? En hoe wil jij als ouder eigenlijk zijn? Want hoe jouw buurman (collega, vriend(in), broer/zus, etc.) ermee omgaat hoeft nog niet bij jou te passen.

Totally Odder Parenting-kaarten

Wij spraken ouders over de dingen die ze niet hadden zien aankomen en op basis van hun verhalen hebben we de Totally Odder Parenting-kaarten ontwikkeld.

Geen adviezen (die krijg je al genoeg).

Wel 55 kaarten met allerlei vragen om na te denken over de ouder(s) die je wilt zijn. Over hoe je met je mini-wondermonstertje wilt omgaan. Hoe je daarin op één lijn zit met je partner. Maar ook over jouw eigen leven. Want hoe zorg je dat je niet alleen ouder bent, maar ook gewoon jezelf blijft? En hoe zorg je ervoor dat jouw me-time niet alleen op de wc is?

Kortom – de Totally Odder Parenting-kaarten zijn dé must voor bewuste ouders. Leuk voor jezelf, of als cadeautje voor een babyshower (weer eens wat anders dan schattige babysokjes)!

Wil je 25% korting?

De kaarten worden nu ontwikkeld en gaan binnenkort in productie. We verwachten in 2022 de eerste decks! Interesse? Zet je naam op de lijst en als de kaarten live zijn krijg je 25% korting op de adviesprijs van €19,99!

[yikes-mailchimp form="2"]

(Kleine lettertjes: je gaat hiermee géén verplichtingen aan, dus als je ervoor kiest de kaarten toch niet te kopen – no hard feelings! En we beloven je ook niet te spammen met saaie nieuwsbrieven…)

Achterkant kaart rolverdeling